用“简” 的态度为生活增添一些小小的“奢”

装修开工岂能随意?10秒测出属于您的开工吉日

每个人对家
都有着不同的期待
而优秀的设计
则会把每一位成员对家的期待
完美融合

Everyone has different expectations
for their home
And excellent design will combine
the expectations of each family member
perfectly

唯美L&D陶瓷
实景案例丨第三期
2019

江苏·南京丨恒大绿洲
EvergrandeOasis Project, Nanjing, Jiangsu

/ / /
风格 丨 现代、轻奢
Style 丨Modern, Accessible Luxury

/ / /
主要产品
Main Products

安卡拉白LST15018AS / 花枝L7008B5
ANKARA WHITELST15018AS / FLOWERBRANCH L7008B5
梅里达LST15030AS / 雕刻白LST15058AS
Mérida LST15030AS / STATUARIOLST15058AS
雅士白LST15028AS / 撒哈拉黑金LST15009AS
EMINENTWHITE LST15028AS / SAHARA NOIR LST15009AS
希腊米黄LST15012AS
GREEK BEIGELST15012AS

/ / /

本案介绍
Introduction
本案是室内面积为160㎡项目,我们通过与业主沟通,全面考虑,在总体布局方面,尽量满足业主生活上的需求, 很快通过草图和业主一拍即合。
最终,本案设计师以现代轻奢的设计风格为主调,是用“简”的态度,为生活增添一些小小的“奢”。让家在极简中寻找平衡点,表现恰当好处的奢华。

In the case, the indoor area is 160m2.Through communication with the Owner, we fully considered the overall layoutand tried our best to meet the needs of the Owner’s life, and quickly chime ineasily with the Owner through the sketches. In theend, the designer of this case takes the design styles of modern andaccessible luxury as the main tone, and adds some “luxury” to life with the attitude of “light”. Find a balance for the family inminimalism and show appropriate feeling of luxury.

玄关
Entrance
挑高玄关的设计拉伸了整个空间长度,叠加镜面屏风装饰,形成镜像空间,让玄关空间更加宽敞明亮。

地面采用圆形的水刀拼花设计,通过大小形状变换增加了空间的灵动感,时下流行的黑白灰配色成为整个素雅空间的点睛之笔。
The entrance lifting design stretches the entirespace length, and the mirrored screen is superimposed to form a mirror space,which makes the entrance space more spacious and bright.The ground uses a circular design of water-jet medallion,which increases the agility of the space through the change of size and shape.The popular black and white with gray color matching has become the finishingtouch of the whole elegant space.

过道
Passage
过道采用通透式的空间处理,扩大了整体空间的视野和呼吸感。墙上装饰挂件金属材质增加了空间质感,与其余空间装饰色调呼应,和谐统一。

The passage adopts the space treatment of thepermeable type, which enlarges the view of the whole space and the sense ofbreathing. The decorative metal pendant on the wall adds a sense of space andechoes the decorative colors of the rest of the space.

客厅
Living Room
客厅作为家的第一印象,往往会被着了很多笔墨,这里设计师却用“轻”的态度,用单一的线条、几何设计排列让空间更加规整简洁,忽略不掉它散出的大气与落落大方。

各种金属、玻璃材质、金属色的点缀,表现了恰当好处的奢华。开放的客厅空间通过吊顶和地面波打线设计,与其他空间统一又独立。
The living room serves as the first impression ofthe home, often be given a lot of emphasis. Here, the designer adopts anattitude of “light”, using a single line and geometric design to makethe space more regular and concise, making it unable to ignore the atmosphereand generous feeling it emits.The ornament of materials of all sortsof metal, glass, and metal color showsan appropriate feeling of luxury.The open living room space is designed by ceilingand ground wave-like decorative line, and is unified and independent from otherspaces.

客厅背景
Background of Living Room
客厅背景选用了L&D的雕刻白系列,六片连纹组合铺贴,纹理连贯灵动,灰白之间,勾勒出深浅有致的美,砖面洁白温润,加上简约大气的纹理,为空间保留本真,增添了一些小小的“奢”。
The background of living room uses L&D’s STATUARIO series, with six pieces of continuous pattern paving, the texture iscoherent and dynamic, the depth and beauty is outlined between grey and white,the tile surface is white and warm, plus the simple atmosphere texture, itretained the art authenticity for the space while adding a light of”luxury”.

餐厅
Dining Room
窗外阳光、风景营造了舒适的餐厅一角,绿色调的餐桌椅与窗外绿植都让人心情愉悦。

餐厅的飘窗设计,为业主提供一处休闲区,也许不会有很多时间停留在此,但每次停留都会感到喜悦和轻松。
The sun and the scenery outside the window create acomfortable corner of the dining room. The green dining table and chairs and the green plants outsidethe window are all very pleasant.The bay window design of the dining room provides a leisure area for the Owner. Maybe they won’t have muchtime to stay here, but they will feel joyful and relaxed every time they stay.

厨房
Kitchen
以白色为空间的主色调,地面运用L&D的花枝系列全面积铺贴,成为厨房焦点。蓝绿色调与客餐厅单椅遥相呼应。

厨房的台面,设计师贴心地根据了女主人的身高衡量,做到舒适活动自如的高度,注重了空间布局与使用功能的完美统一。
The main color of the space is white, and the entire areaof the ground is covered with L&D’s FLOWER BRANCH series,making it the focus of the kitchen. The blue-green tone echoes the single chairin the dining room.For the countertop of the kitchen, the designerintimately designed it into a comfortable height with easy movement accordingto the height of the hostess, paying attention to the perfect unity of thelayout and function of the space.

卫生间
Bathroom
让人眼前一亮的墙面设计,选择了L&D瓷砖通过异形切割,铺贴的方式,形成立体的错觉感,高级感油然而生。

卫生间根据淋浴和沐浴区间干湿分离,隔出一个独立的淋浴间,用上玻璃的材质,简约大气。

浴池旁的窗户设计,既引进了自然光,也能让卫生间更加通风干燥,更能增加业主家居生活的幸福感。
The eye-catching design of the wall has chosenL&D tiles. Through the way of irregular cutting and paving, thethree-dimensional illusion is formed, and a sense of high class arisesspontaneously.The bathroom is separated from the dry area and wetarea based on the shower area. The bathroom is separated by a glass material,which is simple and graceful.The window design next to the bath not onlyintroduces natural light, but also makes the bathroom more ventilated and dry,which can increase the happiness of the Owner’s home life.

来源:唯美L&D陶瓷

未经允许不得转载:天府装 » 用“简” 的态度为生活增添一些小小的“奢”

分享到:更多 ()

评论 抢沙发

  • 昵称 (必填)
  • 邮箱 (必填)
  • 网址